Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric

Prijzen vergelijken maart 2020

Wehkamp

849,-

649,-

Uitverkocht

Droger - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - zelfreinigende condensor, Energiezuinig, elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg maken deze iSensoric een premium warmtepompdroger. Tevens is deze droger

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:

Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric aanbiedingen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 649,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 649,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric

Algemeen

Fabrikantcode wt47y700nl
EAN Code 4242003633120
Releasedatum Maart 2014

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 64
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 91
Energieklasse A++

Gebruiksgemak

Taal bedieningspaneel Nederlands
Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Smartphone app
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel

Fysieke kenmerken

Type Warmtepompdroger
Condenswaterafvoer
Standaard draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,8
Diepte (cm) 59,9
Hoogte (cm) 84,2
Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric prijzen?
Goedkoopste prijs: Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric laagste prijs gevonden € 649,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Droger - Consumentenbond Beste uit de Test - Kieskeurig Best Reviewed - zelfreinigende condensor, Energiezuinig, elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg maken deze iSensoric een premium warmtepompdroger. Tevens is deze droger voorzien van een TFT display tbv oa het voorprogrammeren en de resttijdindicatie. Verder met anti-kreukfase, een SoftDry-trommel en TouchControl-toetsen.

Als beste getest en Best Reviewed
De Siemens wt47y700nl iSensoric Premium warmtepompdroger is “Beste uit de Test" door de consumentenbond in mei 2016 en van Kieskeurig kreeg deze droger het predicaat Best Reviewed in februari 2016.

Zelfreinigende condensor
Bij een warmtepompdroger zonder zelfreinigende condensor vervuilen micropluisjes de binnenzijde. Zo'n droger verbruikt op langere termijn veel meer energie. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf 4x per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd.

Alle warmtepompdrogers van Siemens hebben een SelfCleaning Condensor. Deze zelfreinigende condensor bieden je altijd optimale prestaties, doordat ze onderhoudsvrij en energiezuinig zijn. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf namelijk automatisch. Daardoor blijft deze wasdroger gedurende de héle levensduur tot de zuinigste energieklasse behoren.

Anti-kreuk fase
Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma. Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

SoftDry-trommel
De SoftDry-trommel van Siemens is een grote roestvrijstalen trommel met asymmetrische wasgoedmeenemers. De trommel zorgt voor een optimale luchtstroom en ook voor minder schade aan je kleding.

TouchControl-toetsen
De touchControl-toetsen zijn gemakkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.

De Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric wasdroger heeft een maximaal drooggewicht van 8 kilogram , produceert 64 decibel aan geluid tijdens het drogen en heeft een energieklasse A++.

Waar kan ik de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric wasdroger goedkoop kopen?

De wasdroger wt47y700nl in de aanbieding kopen is niet eenvoudig aangezien niet alle wasdrogers tegelijk in de aanbieding zijn. Er kunnen daarnaast prijsverschillen zijn tussen de verschillende shops of alle shops hebben dezelfde droger tegelijk in de aanbieding staan. Wasdrogers in onze keuzehulp sorteren op prijs of andere handige filters gebruiken, is handig om te doen om een goed beeld te krijgen welke droger op dit moment de beste prijs kwaliteit voor jou heeft. Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Soms kan een droger die normaal een stuk duurder is, goedkoper zijn dan zijn goedkopere specificatie variant. Wij verkopen zelf -geen- wasdrogers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric of vergelijkbare drogers van alle populaire merken en zie zelf waar je dit moment een wasdroger goedkoop kan kopen. Bekijk onze populaire wasdroger keuzehulp.

Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric

Als je twijfelt of deze wasdroger wt47y700nl met een maximaal drooggewicht van 8 kilogram wel je beste keuze is? Gebruik onze handige keuzehulp.


Kom je er niet, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Waar is de wasdroger wt47y700nl in de aanbieding?

Ben je overtuigd en wil je de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan zien waar de wasdroger allemaal te koop is of welke droger op dit moment in de aanbieding is. Je kan in onze wasdroger keuzehulp op prijs sorteren. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze.

Moet ik een wasmachine kopen met hetzelfde vulgewicht?

Stel je hebt een wasdroger met een drooggewicht van 9 kilogram, dan is het aan te raden om een wasmachine te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9 kilogram kan wassen en maar 5 kilogram kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!

Mis je een wasdroger?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasdroger toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric - EAN:4242003633120

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. De wasdroger Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric heeft de volgende EAN code 4242003633120. Een EAN code staat voor een Europees Artikel Nummer en is een uniek cijferreeks die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en worden maar éen keer uitgegeven.

Wat zijn de fysieke eigenschappen van de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric?

Hou bij de aanschaf rekening wel past in de ruimte die je voor je wasdroger gereserveerd hebt. Wasdrogers zijn over het algemeen een stuk lichter dan wasmachines, maar vanwege het gewicht is raadzaam een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de wasdroger voor je te geplaatst wordt.

Capaciteit Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric; hoeveel kilo wasgoed past er in de trommel?

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasdroger geplaatst kan worden. Het maximaal drooggewicht van de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric is 8 kilogram. De capaciteit van een wasdroger kan variëren van 5 tot wel 12 kilo. Een wasdroger met een groot vulgewicht lijkt handig, zeker als je veel was hebt of regelmatig grote dingen wilt drogen zoals een dekbed of gordijnen. Maar een machine krijg je vaak zelden zo vol als de capaciteit en dan is een wasdroger met een grote capaciteit minder energiezuinig.

De hoeveelheid wasgoed hangt uiteraard samen met de samenstelling van je huishouden. Als je een groot gezin hebt is het verstandig om een grotere wasdroger te kopen. Je kunt de volgende richtlijn hanteren:

  • Voor 1 à 2 personen: capaciteit van 7 kilo of minder
  • Voor 3 tot 5 personen: capaciteit van 7 of 8 kilo
  • Voor 6 personen of meer: capaciteit van 9 kilo of meer
  • Machines van meer dan 10 kilo zijn alleen geschikt voor bijvoorbeeld een sportclub of zeer grote gezinnen

Overigens geldt de opgegeven capaciteit voor een katoen-was zoals bijvoorbeeld handdoeken. Voor fijne, synthetische was doe je de trommel ongeveer halfvol om de kleding te beschermen tegen onnodige wrijving.

Tenslotte is het belangrijk om het drooggewicht van je droger af te stemmen met het vulgewicht van de wasmachine. Als je wasdroger een drooggewicht heeft van 7 kilogram is het niet verstandig om een wasmachine te kopen met een vulgewicht van 9 kilogram.

Nu weet je precies of het maximaal drooggewicht van 8 kilogram van de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric past bij jouw situatie.

Hoe energiezuinig is de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric?

Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric heeft energieklasse A++. . De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Een enkele keer heeft een wasdrogers achter de A+++ klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.Houdt er rekening mee dat een wasdroger minder energiezuinig is dan een wasmachine. Terwijl er genoeg wasmachines te krijgen zijn met een energieklasse beter dan A+++, zal dit voor een wasdroger niet vaak voorkomen.

Hoeveel geluid maakt de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric?

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen van het wasgoed. Het maximaal geluidsniveauis voor de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric 64decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen van je was.

Als je 's nachts gebruik maakt van het daltarief is een stille wasdroger noodzakelijk. Wij adviseren op zijn minst te gaan voor een wasdroger met de keuze normaal of stil. Wij hanteren de volgende richtlijn in onze wasdroger keuzehulp geluidsniveau:
- Stil: een geluidsniveau tot 64 decibel
- Normaal: een geluidsniveau tussen de 65 en 66 decibel
- Luid: een geluidsniveau 67 decibel of meer

Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric - Warmtepompdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit 3 typen drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric wasdroger is een Warmtepompdroger . Op dit moment zijn de meeste wasdrogers die verkocht worden warmtepompdrogers, omdat deze het zuinigst zijn. Hieronder leggen we kort uit welke type drogers er zijn.

Warmtepompdrogers
Bij een warmtepompdroger wordt condensvocht uit je wasgoed opgevangen in een condensbox of naar de waterafvoerslang geleid. De warme lucht wordt meerdere malen door de trommel geblazen. Warmtepompdrogers zijn de meest zuinige wasdrogers en dankzij een lagere droogtemperatuur ook geschikt voor fijne stoffen. Warmtepompdrogers hebben wel relatief hoge aanschafprijs.

Condensdrogers
Bij een condensdroger wordt het condensvocht uit je wasgoed opgevangen in een condensbox of naar de waterafvoerslang geleid. Condensdrogers zijn goedkoper in aanschaf dan een warmtepompdroger en droogt je was snel door de hoge droogtemperatuur. Condensdrogers verbruiken meer energie dan een warmtepompdroger.

Afvoerdrogers
Bij een afvoerdroger wordt de warme lucht wordt via een luchtslang door het raam of via een gat in de muur naar buiten afgevoerd. Afvoerdrogers zijn goedkoper in aanschaf dan warmtepomp- en condensdrogers en je was droogt snel door de hoge droogtemperatuur. Afvoerdrogers verbruiken meer energie dan warmtepomp- en condensdrogers. We zien dat afvoerdrogers steeds minder aangeboden of verkocht worden.

Is Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric de juiste keuze?

Weet je niet waar je op moet letten en of de Siemens wt47y700nl iQ800 iSensoric wel je juiste wasdroger is? Bekijk ons blog handige droger kooptips en welke populair zijn.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen