Siemens WT46G492NL

Prijzen vergelijken april 2020

EP

599,-

539,-

Onbekende voorraad

Consumentenbond Beste uit de Test- Wasdroger - Deze Siemens WT46G492NL extraKlasse condensdroger is een wasdroger met energieklasse B voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een 9 kg vulgewicht is deze Siemens ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:

Siemens WT46G492NL aanbiedingen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 539,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 539,-

Specificaties Siemens WT46G492NL

Algemeen

Merk Siemens
Fabrikantcode WT46G492NL
Release datum September 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
EAN code 4242003868843

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,80
Hoogte (centimeter) 84,20
Diepte (centimeter) 59,90
Gewicht (kilogram) 42,243
Kleur Wit
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 9
Geluidsniveau (dB) 64
Energieklasse B

Gebruiksgemak

Vochtigheidssensor

Fysieke kenmerken

Type Condensdroger
Standaard draairichting deur Rechts
Siemens WT46G492NL prijzen?
Goedkoopste prijs: Siemens WT46G492NL laagste prijs gevonden € 539,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test- Wasdroger - Deze Siemens WT46G492NL extraKlasse condensdroger is een wasdroger met energieklasse B voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een 9 kg vulgewicht is deze Siemens ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Het energieverbruik is met 550 kWh of meer per jaar heel hoog. Ditzelfde geldt voor de energiekosten van deze wasdroger, deze zijn namelijk tussen de € 125,- of meer per jaar. Het geluidsniveau tijdens het drogen is met 64 decibel of minder zeer stil. Een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de droger in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasdroger een goede keuze!

Kenmerken

  • Dankzij speciale sensors voorkomt de autoDry technologie dat wasgoed krimpt tijdens het drogen.
  • Met het outdoorprogramma droog je functioneel textiel voorzichtig, zoals sport- en outdoorkleding.
  • Snel klaar met superKort 40: het sneldroogprogramma dat binnen 40 minuten voor een droge was zorgt.
  • Droog uw kwetsbare wollen kleding in de speciaal ontwikkelde wolkorf van Siemens.
  • Het softDry-trommelsysteem behandelt je wasgoed met de uiterste zorg.

De Siemens WT46G492NL wasdroger heeft een maximaal drooggewicht van 9 kilogram , produceert 64 decibel aan geluid tijdens het drogen en heeft een energieklasse B.

Waar kan ik de Siemens WT46G492NL wasdroger goedkoop kopen?

De wasdroger WT46G492NL in de aanbieding kopen is niet eenvoudig aangezien niet alle wasdrogers tegelijk in de aanbieding zijn. Er kunnen daarnaast prijsverschillen zijn tussen de verschillende shops of alle shops hebben dezelfde droger tegelijk in de aanbieding staan. Wasdrogers in onze keuzehulp sorteren op prijs of andere handige filters gebruiken, is handig om te doen om een goed beeld te krijgen welke droger op dit moment de beste prijs kwaliteit voor jou heeft. Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Soms kan een droger die normaal een stuk duurder is, goedkoper zijn dan zijn goedkopere specificatie variant. Wij verkopen zelf -geen- wasdrogers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons de Siemens WT46G492NL of vergelijkbare drogers van alle populaire merken en zie zelf waar je dit moment een wasdroger goedkoop kan kopen. Bekijk onze populaire wasdroger keuzehulp.

Siemens WT46G492NL - Consumentenbond Beste Getest

Deze wasdroger heeft het predicaat Consumentenbond Beste Getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Het vinden van de juiste wasdroger kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Siemens WT46G492NL het de Consumentenbond Beste Getest predicaat heeft is een grote pre. Als je twijfelt of deze wasdroger WT46G492NL met een maximaal drooggewicht van 9 kilogram wel je beste keuze is? Gebruik onze handige keuzehulp.


Kom je er niet, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Waar is de wasdroger WT46G492NL in de aanbieding?

Ben je overtuigd en wil je de Siemens WT46G492NL kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan zien waar de wasdroger allemaal te koop is of welke droger op dit moment in de aanbieding is. Je kan in onze wasdroger keuzehulp op prijs sorteren. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze.

Moet ik een wasmachine kopen met hetzelfde vulgewicht?

Stel je hebt een wasdroger met een drooggewicht van 9 kilogram, dan is het aan te raden om een wasmachine te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9 kilogram kan wassen en maar 5 kilogram kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!

Mis je een wasdroger?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasdroger toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Is een Siemens wasdroger een goed wasdroger merk?

Een Siemens wasdroger behoort zeker tot de meest gangbare en best verkopende wasdroger merken op dit moment. Een Siemens wasdroger kan je dus met een gerust hart kopen. Of de Siemens WT46G492NL geschikt is voor jouw wensen hangt natuurlijk wel van meer aspecten af dan alleen het merk. Wij adviseren je om goed naar het energielabel te kijken, maximale droogcapaciteit, het aantal decibel (geluid) en of je voorkeur wel of niet uitgaat naar een warmtepompdroger.

Siemens WT46G492NL - EAN: 4242003868843

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. De wasdroger Siemens WT46G492NL heeft de volgende EAN code 4242003868843. Een EAN code staat voor een Europees Artikel Nummer en is een uniek cijferreeks die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en worden maar éen keer uitgegeven.

Wat zijn de fysieke eigenschappen van de Siemens WT46G492NL?

Deze wasdroger heeft een hoogte van 84,20 centimeter. Een breedte van 59,80 centimeter. Een diepte van 59,90 centimeter. Hou bij de aanschaf rekening wel past in de ruimte die je voor je wasdroger gereserveerd hebt. De Siemens WT46G492NL heeft een gewicht van 42,243 kilogram. Wasdrogers zijn over het algemeen een stuk lichter dan wasmachines, maar vanwege het gewicht is raadzaam een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de wasdroger voor je te geplaatst wordt.

Capaciteit Siemens WT46G492NL; hoeveel kilo wasgoed past er in de trommel?

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasdroger geplaatst kan worden. Het maximaal drooggewicht van de Siemens WT46G492NL is 9 kilogram. De capaciteit van een wasdroger kan variëren van 5 tot wel 12 kilo. Een wasdroger met een groot vulgewicht lijkt handig, zeker als je veel was hebt of regelmatig grote dingen wilt drogen zoals een dekbed of gordijnen. Maar een machine krijg je vaak zelden zo vol als de capaciteit en dan is een wasdroger met een grote capaciteit minder energiezuinig.

De hoeveelheid wasgoed hangt uiteraard samen met de samenstelling van je huishouden. Als je een groot gezin hebt is het verstandig om een grotere wasdroger te kopen. Je kunt de volgende richtlijn hanteren:

  • Voor 1 à 2 personen: capaciteit van 7 kilo of minder
  • Voor 3 tot 5 personen: capaciteit van 7 of 8 kilo
  • Voor 6 personen of meer: capaciteit van 9 kilo of meer
  • Machines van meer dan 10 kilo zijn alleen geschikt voor bijvoorbeeld een sportclub of zeer grote gezinnen

Overigens geldt de opgegeven capaciteit voor een katoen-was zoals bijvoorbeeld handdoeken. Voor fijne, synthetische was doe je de trommel ongeveer halfvol om de kleding te beschermen tegen onnodige wrijving.

Tenslotte is het belangrijk om het drooggewicht van je droger af te stemmen met het vulgewicht van de wasmachine. Als je wasdroger een drooggewicht heeft van 7 kilogram is het niet verstandig om een wasmachine te kopen met een vulgewicht van 9 kilogram.

Nu weet je precies of het maximaal drooggewicht van 9 kilogram van de Siemens WT46G492NL past bij jouw situatie.

Hoe energiezuinig is de Siemens WT46G492NL?

Siemens WT46G492NL heeft energieklasse B. . De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Een enkele keer heeft een wasdrogers achter de A+++ klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.Houdt er rekening mee dat een wasdroger minder energiezuinig is dan een wasmachine. Terwijl er genoeg wasmachines te krijgen zijn met een energieklasse beter dan A+++, zal dit voor een wasdroger niet vaak voorkomen.

Hoeveel geluid maakt de Siemens WT46G492NL?

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen van het wasgoed. Het maximaal geluidsniveauis voor de Siemens WT46G492NL 64decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen van je was.

Als je 's nachts gebruik maakt van het daltarief is een stille wasdroger noodzakelijk. Wij adviseren op zijn minst te gaan voor een wasdroger met de keuze normaal of stil. Wij hanteren de volgende richtlijn in onze wasdroger keuzehulp geluidsniveau:
- Stil: een geluidsniveau tot 64 decibel
- Normaal: een geluidsniveau tussen de 65 en 66 decibel
- Luid: een geluidsniveau 67 decibel of meer

Siemens WT46G492NL - Condensdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit 3 typen drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Siemens WT46G492NL wasdroger is een Condensdroger . Op dit moment zijn de meeste wasdrogers die verkocht worden warmtepompdrogers, omdat deze het zuinigst zijn. Hieronder leggen we kort uit welke type drogers er zijn.

Warmtepompdrogers
Bij een warmtepompdroger wordt condensvocht uit je wasgoed opgevangen in een condensbox of naar de waterafvoerslang geleid. De warme lucht wordt meerdere malen door de trommel geblazen. Warmtepompdrogers zijn de meest zuinige wasdrogers en dankzij een lagere droogtemperatuur ook geschikt voor fijne stoffen. Warmtepompdrogers hebben wel relatief hoge aanschafprijs.

Condensdrogers
Bij een condensdroger wordt het condensvocht uit je wasgoed opgevangen in een condensbox of naar de waterafvoerslang geleid. Condensdrogers zijn goedkoper in aanschaf dan een warmtepompdroger en droogt je was snel door de hoge droogtemperatuur. Condensdrogers verbruiken meer energie dan een warmtepompdroger.

Afvoerdrogers
Bij een afvoerdroger wordt de warme lucht wordt via een luchtslang door het raam of via een gat in de muur naar buiten afgevoerd. Afvoerdrogers zijn goedkoper in aanschaf dan warmtepomp- en condensdrogers en je was droogt snel door de hoge droogtemperatuur. Afvoerdrogers verbruiken meer energie dan warmtepomp- en condensdrogers. We zien dat afvoerdrogers steeds minder aangeboden of verkocht worden.

Is Siemens WT46G492NL de juiste keuze?

Weet je niet waar je op moet letten en of de Siemens WT46G492NL wel je juiste wasdroger is? Bekijk ons blog handige droger kooptips en welke populair zijn.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen